Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОДНОСТОРОННІЙ КОНТАКТ ДВОЗВ’ЯЗНОГО ШТАМПА З КУТОВИМИ ТОЧКАМИ І КРИВОЛІНІЙНОГО ОТВОРУ В НЕСКІНЧЕННІЙ ІЗОТРОПНІЙ ПЛАСТИНЦІ

Сяський В.А. (2005) ОДНОСТОРОННІЙ КОНТАКТ ДВОЗВ’ЯЗНОГО ШТАМПА З КУТОВИМИ ТОЧКАМИ І КРИВОЛІНІЙНОГО ОТВОРУ В НЕСКІНЧЕННІЙ ІЗОТРОПНІЙ ПЛАСТИНЦІ. Волинський математичний вісник, 2005 (Вип.3). с. 161-174.

[img]
Перегляд
Текст
Сяський В.А..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Задача про тиск жорсткого двозв’язного штампа з кутовими точками на криволінійний отвір в нескінченній ізотропній пластинці зведена до системи двох сингулярних інтегральних рівнянь з логарифмічними ядрами. Методом граничної колокації знайдено наближений розв’язок задачі, досліджено вплив форми отвору та величини ділянки контакту на напружений стан в пластинці.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Сяський В.А. Односторонній контакт двозв’язного штампа з куто- вими точками і криволінійного отвору в нескінченній ізотропній пластинці / В.А Сяський // Волинський математичний вісник. Сер. Прикладна математика : зб. наук. пр. - Рівне : РДГУ, 2005. - Вип. 3(12). - С. 161-174.
Ключові слова: двозв’язний штамп з кутовими точками, криволінійний отвір, нескінченна ізотропна пластинка, односторонній контакт.
Тематика (за УДК): 5 Математика. Природничі науки > 51 Математика > 519.6 Обчислювальна математика
Підрозділи: Факультет математики та інформатики > Кафедра математики з методикою викладання
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 11 Січ 2024 12:23
Останні зміни: 11 Січ 2024 12:23
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12283

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу