Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ЗАСТОСУВАННЯ ІГРОВИХ МЕТОДІВ КОРЕКЦІЇ МОВЛЕННЯ ДІТЕЙ ІЗ ФОНЕТИКО-ФОНЕМАТИЧНИМ НЕДОРОЗВИНЕННЯМ МОВЛЕННЯ

Малець К. та Широких А.О. (2023) ЗАСТОСУВАННЯ ІГРОВИХ МЕТОДІВ КОРЕКЦІЇ МОВЛЕННЯ ДІТЕЙ ІЗ ФОНЕТИКО-ФОНЕМАТИЧНИМ НЕДОРОЗВИНЕННЯМ МОВЛЕННЯ. Студентський дайджест, 2023 (Вип.8). с. 48-52.

[img]
Перегляд
Текст
Малець К., Широких А.О..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

На сучасному етапі розвитку суспільства проблема психологічних наслідків екстремальних ситуацій, міждержавних, міжнаціональних, міжетнічних конфліктів і локальних воєн викликає серйозну заклопотаність. Це обумовлено тим, мирні жителі, які проживають на територіях збройних конфліктів, так чи інакше психологічно залучені в екстремальні ситуації, і певним чином реагують на них. Особливо впливу піддаються діти, у яких спостерігаються різні порушення в особистісній сфері, емоційно-вольовій, пізнавальній, комунікативній та інших. У нашому дослідженні ми зупинилися на розгляді мовленнєвої сфери, а саме – на корекційному аспекті фонетико-фонематичного недорозвинення мови. Мета дослідження – розглянути корекційні ігрові методи мовлення для дітей із фонетико-фонематичним недорозвиненням мови.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Малець К. Застосування ігрових методів корекції мовлення дітей із фонетико-фенематичним недорозвинення мови / К. Малець, А.О. Широких // Студентський дайджест: зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. - Рівне : РДГУ, 2023. - Вип. 8. - С. 48-52.
Ключові слова: психокорекція, вади мовлення дітей, ігрові методи.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 372 Зміст та форма діяльності в дошкільному вихованні та початковому навчанні. Предмети усіх рівнів навчання та типів шкіл (методика)
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра вікової і педагогічної психології
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 09 Квіт 2024 11:41
Останні зміни: 09 Квіт 2024 11:41
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12997

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу