Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВИКОРИСТАННЯ СКРАЙБІНГУ ЯК АКТИВНОГО МЕТОДУ НАВЧАННЯ НА ЗАНЯТТЯХ ЗІ СТУДЕНТАМИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ФІЗИЧНЕ ВИХОВАННЯ»

Ярмощук О.О. та Василюк В.М. та Демчук О.О. (2017) ВИКОРИСТАННЯ СКРАЙБІНГУ ЯК АКТИВНОГО МЕТОДУ НАВЧАННЯ НА ЗАНЯТТЯХ ЗІ СТУДЕНТАМИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ФІЗИЧНЕ ВИХОВАННЯ». Актуальні проблеми педагогіки, психології та професійної освіти, 2017 (вип.1). с. 29-35.

[img] Текст
Ярмощук О., Василюк В., Демчук О..pdf

Завантажити (572kB)

Анотація

У статті показано значення використання скрайбінгу як активного методу навчання. Розкрито значення візуального мислення та його позитивний вплив на процес запам’ятовування. Наведено приклади використання скрайбінгу на заняттях зі студенами. Автори стверджують, що прийоми скрайбінгу доцільно використовувати під час розучування теоретичного матеріалу, оскільки він спрощує і прискорює процес запам’ятовування та розвиває критичне мислення.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Ярмощук О.О. Використання скрайбінгу як активного методу навчання на заняттях зі студентами спеціальності "Фізичне виховання" / О.О. Ярмощук, В.М. Василюк, О.О. Демчук // Актуальні проблеми педагогіки, психології та професійної освітию - 2017. - № 1. - С. 29-35.
Ключові слова: студенти, скрайбінг, візуальне мислення, активні методи навчання.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра загальної психології та психодіагностики
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 08 Лип 2024 07:29
Останні зміни: 08 Лип 2024 08:59
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13896

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу