Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПСИХОЛОГІЧНІ ШЛЯХИ РОЗВИТКУ МІЖКУЛЬТУРНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ УЧНІВ У ГАЛУЗІ "НШОМОВНА ОСВІТА" (відповідно до досвіду в зарубіжних країнах)

Івашкевич Е.З. та Гудима О. (2020) ПСИХОЛОГІЧНІ ШЛЯХИ РОЗВИТКУ МІЖКУЛЬТУРНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ УЧНІВ У ГАЛУЗІ "НШОМОВНА ОСВІТА" (відповідно до досвіду в зарубіжних країнах). ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОЇ ПСИХОЛОГІЇ, 2020 (Вип.40). с. 84-105.

[img] Текст
Івашкевич Е, Гудима О..pdf

Завантажити (1MB)

Анотація

Мета дослідження – показати й обґрунтувати психологічні шляхи розвитку міжкультурної компетентності школярів у галузі «Іншомовна освіта» (відповідно до досвіду освіти в зарубіжних країнах). Для розв’язання поставлених у роботі завдань використано такі теоретичні методи дослідження: категоріальний, структурно-функціональний, аналіз, систематизація, моделювання, узагальнення.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Івашкевич Е.З. Психологічні шляхи розвитку міжкультурної компетентності учнів у галузі «Іншомовна освіта» (відповідно до досвіду в зарубіжних країнах) / Е.З. Івашкевич, О. Гудима // Проблеми сучасної психології. - 2020. - Вип. 40. - 84-105.
Ключові слова: міжкультурна компетентність, представники різних країн і культур, відкритість до різних культур, захист культурної ідентичності кожної людини, заперечення та нівелювання явищ іншомовної культури.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 371 Організація системи освіти та виховання. Шкільна організація
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра загальної психології та психодіагностики
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 11 Лип 2024 06:17
Останні зміни: 11 Лип 2024 06:17
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13952

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу