Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВИВЧЕННЯ НЕДОЛІКІВ МОВЛЕННЄВОГО РОЗВИТКУ УЧНІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ

Лук’яник Л.В. та Ляшик А.О. (2021) СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВИВЧЕННЯ НЕДОЛІКІВ МОВЛЕННЄВОГО РОЗВИТКУ УЧНІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ. Implementation of scientific foundations in practice, 2021. с. 94-96.

[img] Текст
Лук'яник Л_Турин. X-Conference-Implementation-of-scientific-foundations-in-practice-1_removed.pdf

Завантажити (1MB)

Анотація

У початкових класах загальноосвітніх шкіл навчаються учні зі складною структурою дефекту, ускладненими і важкими порушеннями розвитку, в тому числі і мовленнєвими недоліками, які все частіше мають множинний характер, впливаючи як на фізичну, так і психічну сфери дитини. Не всі учні мають відхилення в інтелектуальному розвитку, але на етапі вступу до школи виявляють низький рівень мовленнєвої зрілості, відчувають труднощі у навчанні. Мовленнєві порушення є однією з найбільш поширених проблем психофізичного розвитку у дітей молодшого шкільного віку, що вимагає створення нових організаційних форм роботи з корекції їх мовленнєвого розвитку.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Лук’яник Л.В. Сучасні підходи до вивчення недоліків мовленнєвого розвитку учнів початкових класів / Л.В. Лук’яник, А.О. Ляшик // Implementation of scientific foundations in practice : The X International Science Conference, April 19 – 21, 2021, Turin, Italy, 2021. - Р. 94-96.
Ключові слова: учні початкових класів, мовленнєвий розвиток, порушення мовленнєвого розвитку.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 372 Зміст та форма діяльності в дошкільному вихованні та початковому навчанні. Предмети усіх рівнів навчання та типів шкіл (методика)
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра теорії і методик початкової освіти
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 05 Серп 2024 08:27
Останні зміни: 05 Серп 2024 08:27
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/14206

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу