Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ЗАСТОСУВАННЯ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ІГОР У СТРУКТУРІ УРОКУ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

Лук’яник Л.В. (2023) ЗАСТОСУВАННЯ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ІГОР У СТРУКТУРІ УРОКУ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ. Modern problems of science, education and society, 2023. с. 385-391.

[img] Текст
Лук'яник Л.В._Київ. MODERN-PROBLEMS-OF-SCIENCE-EDUCATION-AND-SOCIETY-19-21.06.23_removed.pdf

Завантажити (1MB)

Анотація

На сучасному етапі в Україні гостро постало питання медіаосвіти та медіаграмотності, тому що від якості отримуваної інформації залежить наше майбутнє, у тому числі й майбутнє нашої держави. Процес отримання інформації є невід’ємною складовою нашого життя. Зрозуміло, що без отримання й опрацювання інформації людина існувати не може, оскільки вже з ранніх етапів свого життя постійно змушена сприймати та аналізувати її. Автори пропонують розглядати медіаігри відповідно до розробленої класифікації медіаігор на основі різних аналізаторів та доцільність їх застосування у структурі уроку.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Лук’яник Л.В. Застосування мультимедійних ігор у структурі уроку української мови / Л.В. Лук’яник // Modern problems of science, education and society : Proceedings of the 4th International scientific and practical conference. - Kyiv : SPC “Sci-conf.com.ua”, 2023. - P. 385-391. URL:https://sci-conf.com.ua/iv-mizhnarodna-naukovo-praktichna-konferentsiya-modern-problems-of-science-education-and-society-19-21-06-2023-kiyiv-ukrayina-arhiv/.
Ключові слова: урок в початковій школі, мультимедійні ігри, урок української мови.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 372 Зміст та форма діяльності в дошкільному вихованні та початковому навчанні. Предмети усіх рівнів навчання та типів шкіл (методика)
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра теорії і методик початкової освіти
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 08 Серп 2024 09:04
Останні зміни: 08 Серп 2024 09:05
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/14242

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу