Лісова С.В. та Дупак Н.В. (2020) УДOСКOНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ТЕOРЕТИЧНOЇ І ПРАКТИЧНOЇ ПІДГOТOВКИ БАКАЛАВРІВ ГOТЕЛЬНO-РЕСТOВАННOЇ СПРАВИ В УМOВАХ ВИЩOГO НАВЧАЛЬНOГO ЗАКЛАДУ. In: Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі. ІВВ Луцького НТУ, с. 272-285.
|
Текст
Удосконалення системи....pdf Завантажити (5MB) | Перегляд |
Тип елементу: | Розділ Книги |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Лісова С. В. Удосконалення системи теоретичної і практичної підготовки бакалаврів готельно-ресторанної справи в умовах вищого навчального закладу / С. В. Лісова, Н. В. Дупак // Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі : кол. моногр. - 6-те вид. – Луцьк, 2020. – С. 272-285. |
Ключові слова: | підготовка бакалаврів, вищий навчальний заклад |
Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра технологічної, професійної освіти та цивільної безпеки |
Користувач, що депонує: | Богдана Печончик |
Дата внесення: | 07 Січ 2025 09:01 |
Останні зміни: | 07 Січ 2025 09:01 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/15903 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |