Чернявська О. та Грюк І.Б.
(2007)
ПІДВИЩЕННЯ РАДІОЗАХИСНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ДОБАВКАМИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ.
Наука, освіта, суспільство, очима молодих, 2007.
с. 119-120.
Тип елементу: |
Стаття
|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): |
Чернявська О. Підвищення радіозахисних властивостей хлібобулочних виробів добавками нетрадиційної сировини рослинного походження / О. Чернявська, І.Б. Грюк // Наука, освіта, суспільство, очима молодих : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. студентів та молодих науковців, 7–18 трав. 2007 р., м. Рівне. – Рівне : РДГУ, 2007. - С. 119-120. |
Ключові слова: |
хлібобулочні вироби, радіозахисні властивості, сировина рослинного походження. |
Тематика (за УДК): |
5 Математика. Природничі науки > 57 Біологічні науки в цілому |
Підрозділи: |
Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра біології та здоров`я людини та фізичної терапії |
Користувач, що депонує: |
Unnamed user with username Marchuk
|
Дата внесення: |
25 Трав 2021 13:07 |
Останні зміни: |
25 Трав 2021 13:07 |
URI: |
http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/7349 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
|
Перегляд елементу |