Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПІДВИЩЕННЯ РАДІОЗАХИСНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ДОБАВКАМИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ

Чернявська О. та Грюк І.Б. (2007) ПІДВИЩЕННЯ РАДІОЗАХИСНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ДОБАВКАМИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ. Наука, освіта, суспільство, очима молодих, 2007. с. 119-120.

[img]
Перегляд
Текст
Чернявська О, Грюк І.Б..pdf

Завантажити (6MB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Чернявська О. Підвищення радіозахисних властивостей хлібобулочних виробів добавками нетрадиційної сировини рослинного походження / О. Чернявська, І.Б. Грюк // Наука, освіта, суспільство, очима молодих : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. студентів та молодих науковців, 7–18 трав. 2007 р., м. Рівне. – Рівне : РДГУ, 2007. - С. 119-120.
Ключові слова: хлібобулочні вироби, радіозахисні властивості, сировина рослинного походження.
Тематика (за УДК): 5 Математика. Природничі науки > 57 Біологічні науки в цілому
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра біології та здоров`я людини та фізичної терапії
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 25 Трав 2021 13:07
Останні зміни: 25 Трав 2021 13:07
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/7349

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу