ПІДВИЩЕННЯ РАДІОЗАХИСНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ДОБАВКАМИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ

Чернявська О. and Грюк І.Б. (2007) ПІДВИЩЕННЯ РАДІОЗАХИСНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ДОБАВКАМИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ. Наука, освіта, суспільство, очима молодих, 2007. pp. 119-120.

[img]
Preview
Text
Чернявська О, Грюк І.Б..pdf

Download (6MB) | Preview
Item Type: Article
Additional Information: Чернявська О. Підвищення радіозахисних властивостей хлібобулочних виробів добавками нетрадиційної сировини рослинного походження / О. Чернявська, І.Б. Грюк // Наука, освіта, суспільство, очима молодих : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. студентів та молодих науковців, 7–18 трав. 2007 р., м. Рівне. – Рівне : РДГУ, 2007. - С. 119-120.
Uncontrolled Keywords: хлібобулочні вироби, радіозахисні властивості, сировина рослинного походження.
Subjects: 5 Математика. Природничі науки > 57 Біологічні науки в цілому
Divisions: Психолого-природничий факультет > Кафедра біології та здоров`я людини та фізичної терапії
Depositing User: Unnamed user with username Marchuk
Date Deposited: 25 May 2021 13:07
Last Modified: 25 May 2021 13:07
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/7349

Actions (login required)

View Item View Item