Чернявська О. and Грюк І.Б. (2007) ПІДВИЩЕННЯ РАДІОЗАХИСНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ДОБАВКАМИ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ. Наука, освіта, суспільство, очима молодих, 2007. pp. 119-120.
|
Text
Чернявська О, Грюк І.Б..pdf Download (6MB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Additional Information: | Чернявська О. Підвищення радіозахисних властивостей хлібобулочних виробів добавками нетрадиційної сировини рослинного походження / О. Чернявська, І.Б. Грюк // Наука, освіта, суспільство, очима молодих : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. студентів та молодих науковців, 7–18 трав. 2007 р., м. Рівне. – Рівне : РДГУ, 2007. - С. 119-120. |
Uncontrolled Keywords: | хлібобулочні вироби, радіозахисні властивості, сировина рослинного походження. |
Subjects: | 5 Математика. Природничі науки > 57 Біологічні науки в цілому |
Divisions: | Психолого-природничий факультет > Кафедра біології та здоров`я людини та фізичної терапії |
Depositing User: | Unnamed user with username Marchuk |
Date Deposited: | 25 May 2021 13:07 |
Last Modified: | 25 May 2021 13:07 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/7349 |
Actions (login required)
View Item |