Бездіжа А.О. та Воробйова І.А. (2017) КОНЦЕПТ «КУЛІНАРІЯ» В РОМАНІ П.МЕЙЛА «A YEAR IN PROVENCE». Актуальні проблеми сучасної іноземної філології, 2017. с. 107-110.
  | 
            
              
Текст
 Бездіжа А.О., Воробйова І.А..pdf Завантажити (6MB) | Перегляд  | 
          
| Тип елементу: | Стаття | 
|---|---|
| Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Бездіжа А.О. Концепт «кулінарія» в романі П.Мейла «A Year in Provence» / А.О.Бездіжа, І.А.Воробйова (наук. керівник) // Актуальні проблеми сучасної іноземної філології : студ. наук. вісник. – Рівне, 2017. - С. 107-110. | 
| Ключові слова: | концепт «кулінарія», фрейм | 
| Тематика (за УДК): | 8 Мова. Мовознавство. Художня література. Літературознавство > 81 Лінгвістика. Мовознавство. Мови 8 Мова. Мовознавство. Художня література. Літературознавство > 82 Художня література. Літературознавство  | 
        
| Підрозділи: | Філологічний факультет > Кафедра теорії і практики іноземних мов та методики викладання | 
| Користувач, що депонує: | Богдана Печончик | 
| Дата внесення: | 14 Черв 2021 11:15 | 
| Останні зміни: | 14 Черв 2021 11:15 | 
| URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/7867 | 
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
![]()  | 
        Перегляд елементу | 
		    


