Бездіжа А.О. та Воробйова І.А. (2017) КОНЦЕПТ «КУЛІНАРІЯ» В РОМАНІ П.МЕЙЛА «A YEAR IN PROVENCE». Актуальні проблеми сучасної іноземної філології, 2017. с. 107-110.
|
Текст
Бездіжа А.О., Воробйова І.А..pdf Завантажити (6MB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Бездіжа А.О. Концепт «кулінарія» в романі П.Мейла «A Year in Provence» / А.О.Бездіжа, І.А.Воробйова (наук. керівник) // Актуальні проблеми сучасної іноземної філології : студ. наук. вісник. – Рівне, 2017. - С. 107-110. |
Ключові слова: | концепт «кулінарія», фрейм |
Тематика (за УДК): | 8 Мова. Мовознавство. Художня література. Літературознавство > 81 Лінгвістика. Мовознавство. Мови 8 Мова. Мовознавство. Художня література. Літературознавство > 82 Художня література. Літературознавство |
Підрозділи: | Філологічний факультет > Кафедра практики англійської мови |
Користувач, що депонує: | Богдана Печончик |
Дата внесення: | 14 Черв 2021 11:15 |
Останні зміни: | 14 Черв 2021 11:15 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/7867 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |