Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

КОНЦЕПТ «КУЛІНАРІЯ» В РОМАНІ П.МЕЙЛА «A YEAR IN PROVENCE»

Бездіжа А.О. та Воробйова І.А. (2017) КОНЦЕПТ «КУЛІНАРІЯ» В РОМАНІ П.МЕЙЛА «A YEAR IN PROVENCE». Актуальні проблеми сучасної іноземної філології, 2017. с. 107-110.

[img]
Перегляд
Текст
Бездіжа А.О., Воробйова І.А..pdf

Завантажити (6MB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Бездіжа А.О. Концепт «кулінарія» в романі П.Мейла «A Year in Provence» / А.О.Бездіжа, І.А.Воробйова (наук. керівник) // Актуальні проблеми сучасної іноземної філології : студ. наук. вісник. – Рівне, 2017. - С. 107-110.
Ключові слова: концепт «кулінарія», фрейм
Тематика (за УДК): 8 Мова. Мовознавство. Художня література. Літературознавство > 81 Лінгвістика. Мовознавство. Мови
8 Мова. Мовознавство. Художня література. Літературознавство > 82 Художня література. Літературознавство
Підрозділи: Філологічний факультет > Кафедра практики англійської мови
Користувач, що депонує: Богдана Печончик
Дата внесення: 14 Черв 2021 11:15
Останні зміни: 14 Черв 2021 11:15
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/7867

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу