Герасименко О.А. (2021) РЕАЛІЗАЦІЯ ТА ЗМІСТ ДИСЦИПЛІНИ «ОСНОВИ ТЕХНІКИ І ТЕХНОЛОГІЙ» ДЛЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ. Актуальні проблеми модернізції професійно-педагогічної підготовки майбутніх фахівців у контексті Євроінтеграційних процесів, 2021. pp. 5-8.
|
Text
Герасименко О.А..pdf Download (2MB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Additional Information: | Герасименко О.А. Реалізація та зміст дисципліни «Основи техніки і технологій» для майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи / О.А.Герасименко // Актуальні проблеми модернізції професійно-педагогічної підготовки майбутніх фахівців у контексті Євроінтеграційних процесів : матеріали Всеукр. Інтернет-конф. (м. Рівне, 28 квіт. 2021 року). - Рівне : РВВ РДГУ. - 2021. - 140 с. |
Uncontrolled Keywords: | основи техіки і технологій, підготовка фахівців, готельно-ресторанна справа |
Subjects: | 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 331 Праця. Працевлаштування. Робота. Економіка праці. Організація праці 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 373 Види загальноосвітніх шкіл |
Divisions: | Фізико-технологічний факультет > Кафедра теорії та методик професійної освіти |
Depositing User: | Людмила Буравкова |
Date Deposited: | 29 Nov 2021 07:50 |
Last Modified: | 29 Nov 2021 08:57 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/9985 |
Actions (login required)
View Item |