РЕАЛІЗАЦІЯ ТА ЗМІСТ ДИСЦИПЛІНИ «ОСНОВИ ТЕХНІКИ І ТЕХНОЛОГІЙ» ДЛЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ

Герасименко О.А. (2021) РЕАЛІЗАЦІЯ ТА ЗМІСТ ДИСЦИПЛІНИ «ОСНОВИ ТЕХНІКИ І ТЕХНОЛОГІЙ» ДЛЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ. Актуальні проблеми модернізції професійно-педагогічної підготовки майбутніх фахівців у контексті Євроінтеграційних процесів, 2021. pp. 5-8.

[img]
Preview
Text
Герасименко О.А..pdf

Download (2MB) | Preview
Item Type: Article
Additional Information: Герасименко О.А. Реалізація та зміст дисципліни «Основи техніки і технологій» для майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи / О.А.Герасименко // Актуальні проблеми модернізції професійно-педагогічної підготовки майбутніх фахівців у контексті Євроінтеграційних процесів : матеріали Всеукр. Інтернет-конф. (м. Рівне, 28 квіт. 2021 року). - Рівне : РВВ РДГУ. - 2021. - 140 с.
Uncontrolled Keywords: основи техіки і технологій, підготовка фахівців, готельно-ресторанна справа
Subjects: 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 331 Праця. Працевлаштування. Робота. Економіка праці. Організація праці
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 373 Види загальноосвітніх шкіл
Divisions: Фізико-технологічний факультет > Кафедра теорії та методик професійної освіти
Depositing User: Людмила Буравкова
Date Deposited: 29 Nov 2021 07:50
Last Modified: 29 Nov 2021 08:57
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/9985

Actions (login required)

View Item View Item