Лісова С.В. (2021) ОCОБЛИВОCТІ ЕФЕКТИВНОЇ ПРОФЕCІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ГОТЕЛЬНО-РЕCТОРАННОЇ CПРАВИ В УМОВАХ ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ. Актуальні проблеми модернізції професійно-педагогічної підготовки майбутніх фахівців у контексті Євроінтеграційних процесів, 2021. с. 33-39.
|
Текст
Лісова С.В..pdf Завантажити (3MB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Лісова С.В. Оcобливоcті ефективної профеcійної підготовки бакалаврів готельно-реcторанної cправи в умовах вищого навчального закладу / С.В.Лісова // Актуальні проблеми модернізції професійно-педагогічної підготовки майбутніх фахівців у контексті Євроінтеграційних процесів : матеріали Всеукр. Інтернет-конф. (м. Рівне, 28 квіт. 2021 року). - Рівне : РВВ РДГУ. - 2021. - С. 33-39. |
Ключові слова: | професійна підготовка, бакалаври, готельно-ресторанна справа, вищий навчальний заклад |
Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів |
Підрозділи: | Фізико-технологічний факультет > Кафедра теорії та методик професійної освіти |
Користувач, що депонує: | Людмила Буравкова |
Дата внесення: | 30 Лист 2021 08:08 |
Останні зміни: | 30 Лист 2021 08:08 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/9996 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |