Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

Елементи, в яких автор: "Сирохман І.В."

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Група по: Тип елементу | Немає групування
Перейти до: Стаття
Число елементів: 4.

Стаття

Машта Н.О. та Сирохман І.В. (2013) МОДЕЛЮВАННЯ РЕЦЕПТУРИ ПЛАВЛЕНОГО СИРНОГО ПРОДУКТУ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ З УРАХУВАННЯМ СОБІВАРТОСТІ. Товарознавство і торговельне підприємство: стан, проблеми, перспективи, 2013. с. 80-83.

Машта Н.О. та Сирохман І.В. (2013) ОПТИМИЗАЦИЯ РЕЦЕПТУРНОГО СОСТАВА ПЛАВЛЕНЫХ ПРОДУКТОВ С УЧЕТОМ СЕБЕСТОИМОСТИ. Хранение и переработка сельхозсырья, 2013: № 6. с. 50-53.

Машта Н.О. та Сирохман І.В. (2009) ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Товарознавство і торговельне підприємство: фахова професіоналізація, дослідження, інновації, 2009. с. 386-389.

Машта Н.О. та Сирохман І.В. (2008) НАПРЯМИ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ І АСОРТИМЕНТУ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ. Вісник Львівської комерційної академії, 2008: Вип. 9. с. 12-17.

Цей список був створений у Mon Jun 2 13:35:21 2025 EEST.