Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВИКОРИСТАННЯ АМЕРИКАНСЬКИХ ТА БРИТАНСЬКИХ ІНТЕРАКТИВНИХ МЕТОДІВ НАВЧАННЯ ТА ВИХОВАННЯ У СУЧАСНОМУ УКРАЇНСЬКОМУ ЗАКЛАДІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Ковалюк В.В. та Собчук Д.В. (2020) ВИКОРИСТАННЯ АМЕРИКАНСЬКИХ ТА БРИТАНСЬКИХ ІНТЕРАКТИВНИХ МЕТОДІВ НАВЧАННЯ ТА ВИХОВАННЯ У СУЧАСНОМУ УКРАЇНСЬКОМУ ЗАКЛАДІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ. Актуальні проблеми філології та методики викладання гуманітарних дисциплін, 2020. с. 79-82.

[img] Текст
Ковалюк В.В., Собчук Д.В..pdf

Завантажити (2MB)

Анотація

У статті представлений матеріал про актуальність застосування в українських закладах дошкільної освіти інтерактивних методик американських та британських науковців: «Шість капелюхів мислення» Е. Боно, «Кубик Блума» Б. Блума, «Діаграми Ейлера-Венна», «Філософія для дітей» М. Ліпмана.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Ковалюк В.В. Використання американських та британських інтерактивних методів навчання та виховання у сучасному українському закладі дошкільної освіти / В.В. Ковалюк, Д.В. Собчук // Актуальні проблеми філології та методики викладання гуманітарних дисциплін. - Рівне, 2020. - С. 79-82.
Ключові слова: модернізація освітніх підходів, зарубіжні методи навчання та виховання, продуктивна навчальна діяльність, реалізація особистісно-орієнтовного підходу, розвиток критичного мислення, оптимальний розвиток дитини
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля
8 Мова. Мовознавство. Художня література. Літературознавство > 81 Лінгвістика. Мовознавство. Мови
Підрозділи: Філологічний факультет > Кафедра іноземних мов
Користувач, що депонує: Галина Тарасюк
Дата внесення: 17 Трав 2024 11:51
Останні зміни: 17 Трав 2024 11:51
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13359

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу