Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ЗАСТОСУВАННЯ АРТ-ТЕРАПІЇ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНОЇ (АНГЛІЙСЬКОЇ) МОВИ ДІТЬМИ З МОВЛЕННЄВИМИ ПОРУШЕННЯМИ

Павелків К.М. та Гаєвська А.В. (2020) ЗАСТОСУВАННЯ АРТ-ТЕРАПІЇ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНОЇ (АНГЛІЙСЬКОЇ) МОВИ ДІТЬМИ З МОВЛЕННЄВИМИ ПОРУШЕННЯМИ. Актуальні проблеми філології та методики викладання гуманітарних дисциплін, 2020. с. 87-90.

[img] Текст
Павелків К.М., Гаєвська А.В..pdf

Завантажити (2MB)

Анотація

У статті розкриті особливості прояву порушень звуковимови у дітей дошкільного віку в процесі вивчення ними англійської мови, сформульовані основні напрямки роботи з навчання іноземної мови дошкільників з мовленнєвою патологією, представлені типи арт-терапевтичних вправ, що дозволяють здійснювати урахування мовленнєвих порушень в процесі навчання дітей дошкільного віку англійської мови.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Павелків К.М. Застосування арт-терапії у процесі вивчення іноземної (англійської) мови дітьми з мовленнєвими порушеннями / К.М. Павелків, А.В. Гаєвська // Актуальні проблеми філології та методики викладання гуманітарних дисциплін. - Рівне, 2020. - С. 87-90.
Ключові слова: дошкільний вік, дефекти звуковимови, навчання англійській мові, розвиток мовленнєвого аналізатора, фонетичні порушення, фонематичні порушення, арт-терапія
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 372 Зміст та форма діяльності в дошкільному вихованні та початковому навчанні. Предмети усіх рівнів навчання та типів шкіл (методика)
8 Мова. Мовознавство. Художня література. Літературознавство > 81 Лінгвістика. Мовознавство. Мови
Підрозділи: Філологічний факультет > Кафедра іноземних мов
Користувач, що депонує: Галина Тарасюк
Дата внесення: 17 Трав 2024 12:46
Останні зміни: 17 Трав 2024 12:46
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13362

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу