Іваник О.О. НАЦІОНАЛЬНА ТА КУЛЬТУРНА СВОЄРІДНІСТЬ ФРАЗЕОЛОГІЧНИХ ОДИНИЦЬ З ГАСТРОНОМІЧНИМ КОМПОНЕНТОМ (НА МАТЕРІАЛІ ФРАНЦУЗЬКОЇ ТА УКРАЇНСЬКОЇ МОВ). [Бакалаврська робота]
Текст
Іваник О.О..pdf Завантажити (693kB) |
Тип елементу: | Бакалаврська робота |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Іваник О.О. Національна та культурна своєрідність фразеологічних одиниць з гастрономічним компонентом (на матеріалі французької та української мов) : дипломна робота освітньо-кваліфікаційного ступеня "бакалавр" / О.О. Іваник; кер. В.П. Палій; рец. В.М. Назарець; Рівнен. держ. гуманіт. ун-т. - Рівне, 2021. - 78 с. |
Ключові слова: | Фразеологічні одиниці, гастрономічний компонент, дипломна робота, бакалаврська робота |
Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів 8 Мова. Мовознавство. Художня література. Літературознавство > 81 Лінгвістика. Мовознавство. Мови |
Підрозділи: | Філологічний факультет > Кафедра практики німецької і французької мов |
Користувач, що депонує: | О. В. Іванчук |
Дата внесення: | 11 Черв 2024 12:59 |
Останні зміни: | 13 Черв 2024 08:00 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13683 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |