Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

НАЦІОНАЛЬНА ТА КУЛЬТУРНА СВОЄРІДНІСТЬ ФРАЗЕОЛОГІЧНИХ ОДИНИЦЬ З ГАСТРОНОМІЧНИМ КОМПОНЕНТОМ (НА МАТЕРІАЛІ ФРАНЦУЗЬКОЇ ТА УКРАЇНСЬКОЇ МОВ)

Іваник О.О. НАЦІОНАЛЬНА ТА КУЛЬТУРНА СВОЄРІДНІСТЬ ФРАЗЕОЛОГІЧНИХ ОДИНИЦЬ З ГАСТРОНОМІЧНИМ КОМПОНЕНТОМ (НА МАТЕРІАЛІ ФРАНЦУЗЬКОЇ ТА УКРАЇНСЬКОЇ МОВ). [Бакалаврська робота]

[img] Текст
Іваник О.О..pdf

Завантажити (693kB)
Тип елементу: Бакалаврська робота
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Іваник О.О. Національна та культурна своєрідність фразеологічних одиниць з гастрономічним компонентом (на матеріалі французької та української мов) : дипломна робота освітньо-кваліфікаційного ступеня "бакалавр" / О.О. Іваник; кер. В.П. Палій; рец. В.М. Назарець; Рівнен. держ. гуманіт. ун-т. - Рівне, 2021. - 78 с.
Ключові слова: Фразеологічні одиниці, гастрономічний компонент, дипломна робота, бакалаврська робота
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів
8 Мова. Мовознавство. Художня література. Літературознавство > 81 Лінгвістика. Мовознавство. Мови
Підрозділи: Філологічний факультет > Кафедра практики німецької і французької мов
Користувач, що депонує: О. В. Іванчук
Дата внесення: 11 Черв 2024 12:59
Останні зміни: 13 Черв 2024 08:00
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13683

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу