Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ДО ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ТЕКСТОТВОРЧИХ УМІНЬ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ДІЄСЛОВА НА УРОКАХ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

Гамза А.В. (2020) ДО ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ТЕКСТОТВОРЧИХ УМІНЬ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ДІЄСЛОВА НА УРОКАХ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ. Actual trends of modern scientific research, 2020. с. 245-251.

[img] Текст
Гамза А.В..pdf

Завантажити (5MB)

Анотація

У морфологічному аспекті формування українського мовознавства, дієслово виступає як носій динамічної предикативної ознаки, яка функціонально зумовлена лексичними і граматичними елементами його семантичної і словотвірної структури. Синтаксична теорія розглядає переформування ознакових понять у лінгвістичних дослідженнях «від значення до форми».Мета дослідження – розкрити лінгвістичні аспекти формування текстотворчих умінь у процесі вивчення дієслова.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Гамза А.В. До проблеми формування текстотворчих умінь у процесі вивчення дієслова на уроках української мови / А.В. Гамза // Actual trends of modern scientific research : Abstracts of the 5th International scientific and practical conference. - Munich, Germany : MDPC Publishing, 2020. - P. 245-251. URL: https://sci-conf.com.ua/v-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiya-actual-trends-of-modern-scientific-research-8-10-noyabrya-2020-goda-myunhen-germaniya-arhiv/.
Ключові слова: вивчення дієслова в погчатковій школі, урок української мови, текстотворчі уміння.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 372 Зміст та форма діяльності в дошкільному вихованні та початковому навчанні. Предмети усіх рівнів навчання та типів шкіл (методика)
8 Мова. Мовознавство. Художня література. Літературознавство > 81 Лінгвістика. Мовознавство. Мови
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра теорії і методик початкової освіти
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 19 Серп 2024 11:15
Останні зміни: 19 Серп 2024 11:15
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/14283

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу