Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ РОБОТИ НАД АУДІОТЕКСТАМИ У ПРОЦЕСІ ТЕКСТОТВОРЕННЯ НА УРОКАХ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

Гамза А.В. (2021) МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ РОБОТИ НАД АУДІОТЕКСТАМИ У ПРОЦЕСІ ТЕКСТОТВОРЕННЯ НА УРОКАХ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ. Modern approaches to the introduction of science into practice, 2021. с. 160-163.

[img] Текст
Гамза А.В..pdf

Завантажити (3MB)

Анотація

використання аудіовізуальних засобів навчання, зокрема аудіотекстів у процесі текстотворення допомагає: з’ясувати чіткий мотив створення висловлювання, набути комплекс вмінь, необхідних для продукування висловлювань усного й писемного текстотворення, удосконалити знання учнів 3-4 класів про дієслово, як лексичну одиницю мовлення, які необхідні для опису процесів предметів та явищ, висловити власні міркування, які уможливлюютьвдосконалення знань про дієслово як частину мови, яка виконує предикативну функцію в усному й писемному мовленні. Мовно-мовленнєві завдання дозволяють сформувати вміння орієнтуватись у мовленнєвій ситуації, а також виявити рівень набуття учнями початкових класів інформаційно-змістових, структурно-композиційних, граматико-стилістичних та поведінково-рефлексійних умінь у текстотворчому процесі.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Гамза А.В. Методичні аспекти роботи над аудіотекстами у процесі текстотворення на уроках української мови / А.В. Гамза // Modern approaches to the introduction of science into practice : Abstracts of XV International Scientific and Practical Conference. - San Francisco, USA, 2021. - P. 160-163.
Ключові слова: аспект, засіб, текстотворення, аудіотекст, текст.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 372 Зміст та форма діяльності в дошкільному вихованні та початковому навчанні. Предмети усіх рівнів навчання та типів шкіл (методика)
8 Мова. Мовознавство. Художня література. Літературознавство > 81 Лінгвістика. Мовознавство. Мови
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра теорії і методик початкової освіти
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 19 Серп 2024 13:19
Останні зміни: 19 Серп 2024 13:20
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/14292

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу