Машта Н.О. (2025) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО НАВЧАЛЬНО-ДОСЛІДНОГО ЗАВДАННЯ З ДИСЦИПЛІНИ "ТОВАРОЗНАВСТВО НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ" ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ПЕРШОГО (БАКАЛАВРСЬКОГО) РІВНЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ "МЕНЕДЖМЕНТ" ДЕННОЇ І ЗАОЧНОЇ ФОРМ НАВЧАННЯ. [Методичні рекомендації]
|
Текст
Машта Н.О_65-455 ІНДЗ ТНПТ 2025 менеджмент.pdf Завантажити (725kB) | Перегляд |
Анотація
Метою вивчення дисципліни є сформувати у здобувачів вищої освіти цілісну систему знань про споживчі властивості, асортимент і якість непродовольчих товарів, що дасть змогу розв’язувати спеціалізовані завдання і практичні проблеми під час управління підприємством.
Тип елементу: | Методичні рекомендації |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Методичні рекомендації до виконання індивідуального навчально-дослідного завдання з дисципліни «Товарознавство непродовольчих товарів» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю «Менеджмент» денної і заочної форм навчання № 65 - 455 / Н.О.Машта. - Рівне : РДГУ, 2025. - 13 с. |
Ключові слова: | навчально-дослідні завдання, методичні вказівки |
Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 65 Керування підприємствами. Менеджмент. Організація виробництва, торгівлі, транспорту, зв'язку, поліграфії > 658 Організація виробництва, менеджмент. Економіка підприємств. Організація та техніка торгівлі |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра документальних комунікацій та менеджменту |
Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк |
Дата внесення: | 06 Трав 2025 09:29 |
Останні зміни: | 06 Трав 2025 09:29 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/17966 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
![]() |
Перегляд елементу |