Дупак Н.В. (2021) ТЕOРЕТИКO-МЕТOДOЛOГІЧНІ ЗАСАДИ ПРOФЕСІЙНOЇ ПІДГOТOВКИ БАКАЛАВРІВ ГOТЕЛЬНO-РЕСТOРАННOЇ СПРАВИ У КOНТЕКСТІ ЄВРOІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРOЦЕСІВ. Актуальні проблеми модернізції професійно-педагогічної підготовки майбутніх фахівців у контексті Євроінтеграційних процесів, 2021. с. 14-19.
|
Текст
Дупак Н.В..pdf Завантажити (3MB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Дупак Н.В. Теoретикo-метoдoлoгічні засади прoфесійнoї підгoтoвки бакалаврів гoтельнo-рестoраннoї справи укoнтексті єврoінтеграційних прoцесів / Н.В.Дупак // Актуальні проблеми модернізції професійно-педагогічної підготовки майбутніх фахівців у контексті Євроінтеграційних процесів : матеріали Всеукр. Інтернет-конф. (м. Рівне, 28 квіт. 2021 року). - Рівне : РВВ РДГУ. - 2021. - С. 14-19. |
Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів |
Підрозділи: | Фізико-технологічний факультет > Кафедра теорії та методик професійної освіти |
Користувач, що депонує: | Людмила Буравкова |
Дата внесення: | 29 Лист 2021 09:18 |
Останні зміни: | 29 Лист 2021 09:18 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/9989 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |