Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

РОЛЬ ІГРОВИХ ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАВЧАННІ ІНОЗЕМНИМ МОВАМ

Дем’янчук І. та Середюк Л.А. (2024) РОЛЬ ІГРОВИХ ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАВЧАННІ ІНОЗЕМНИМ МОВАМ. Актуальні проблеми сучасної іноземної філології, 2024. 117-120..

[img] Текст
Дем'янчук І., Середюк Л.А..pdf

Завантажити (3MB)

Анотація

Стаття розглядає роль ігрових педагогічних технологій у навчанні іноземних мов. Поняття ігрових педагогічних технологій визначається як широка група методів та прийомів, що використовуються для організації навчального процесу через різноманітні педагогічні ігри. Особливу увагу приділяється специфічним характеристикам педагогічної гри, таким як чітко поставлена мета навчання та відповідний педагогічний результат. Автори розглядають переваги ігрових педагогічних технологій над традиційними методами навчання іноземних мов, зокрема їх ефективність у залученні учнів до активного навчального процесу та розвитку мовних, культурних та соціальних компетенцій. На основі аналізу досліджень висунуто висновок про важливу роль ігрових освітніх технологій у підвищенні якості навчання іноземних мов та комплексному розвитку учнів.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Дем’янчук І. Роль ігрових освітніх технологій у навчанні іноземним мовам / І. Дем’янчук; наук. кер. Л.А. Середюк // Актуальні проблеми сучасної іноземної філології : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих вчених, м. Рівне, 20 трав. 2024 р. - Рівне : РДГУ, 2024. - С. 117-120.
Ключові слова: гра, ігрові педагогічні технології, навчання іноземних мов, мотивація навчання, мовні навички.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 372 Зміст та форма діяльності в дошкільному вихованні та початковому навчанні. Предмети усіх рівнів навчання та типів шкіл (методика)
8 Мова. Мовознавство. Художня література. Літературознавство > 81 Лінгвістика. Мовознавство. Мови
Підрозділи: Філологічний факультет > Кафедра практики німецької і французької мов
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 13 Вер 2024 07:30
Останні зміни: 13 Вер 2024 12:27
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/14419

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу