Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

Елементи, в яких автор: "Машта Н.О."

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Група по: Тип елементу | Немає групування
Число елементів: 54.

Щесюк С.В. та Капітула А.А. та Машта Н.О. (2023) РОЛЬ ГРОМАДСЬКОЇ УЧАСТІ В МІСЦЕВОМУ САМОВРЯДУВАННІ. Публічне управління та менеджмент: сучасні тренди та перспективи, 2023. с. 10-12.

Члек Р.М. та Сяська О.В. та Машта Н.О. (2023) АЛГОРИТМ АНАЛІЗУ УПРАВЛІННЯ МАРКЕТИНГОВИМ КОМПЛЕКСОМ НА ВИРОБНИЧОМУ ПІДПРИЄМСТВІ. Публічне управління та менеджмент: сучасні тренди та перспективи, 2023. с. 63-64.

Капітула А.А. та Машта Н.О. (2023) ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ МЕДИЧНИХ ПОСЛУГ У КНП «ЗДОЛБУНІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ». Публічне управління та менеджмент: сучасні тренди та перспективи, 2023. с. 12-14.

Савченко О.Р. та Машта Н.О. та Поліщук О.Ю. (2022) ОСОБЛИВОСТІ МЕНЕДЖМЕНТУ ОРГАНІЗАЦІЙ, ЇХ АДАПТИВНОЇ ПОЛІТИКИ В УМОВАХ ЗМІН. Економіка підприємства та організація виробництва, 2022 (1-2): 95-96. с. 50-54. ISSN 1726-8699

Жданюк В.В. та Машта Н.О. (2022) ОЦІНКА ЗАДОВОЛЕНОСТІ СПОЖИВАЧІВ МЕДИЧНИХ ПОСЛУГ ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА РЕФОРМУВАННЯ МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІ В УКРАЇНІ. Децентралізація влади, проведення реформ в Україні: проблеми та перспективи реформування, 2022. с. 21-24.

Паш Р.М. та Машта Н.О. (2022) ПУБЛІЧНІ ЗАКУПІВЛІ ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВʼЯ. Децентралізація влади, проведення реформ в Україні: проблеми та перспективи реформування, 2022. с. 58-60.

Сисоєва А.-М.С. та Машта Н.О. (2022) ЧАТ-БОТИ ЯК СПОСІБ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ОРГАНІВ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ. Децентралізація влади, проведення реформ в Україні: проблеми та перспективи реформування, 2022. с. 63-66.

Машта Н.О. та Поліщук О.Ю. та Савченко О.Р. (2022) МЕТОД ІНТЕГРАЛЬНОГО ПОКАЗНИКА В ОЦІНЮВАННІ РІВНЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ТИПУ «КАФЕ» = THE METHOD OF THE INTEGRAL INDICATOR IN ASSESSING THE LEVEL OF COMPETITIVENESS OF CAFE. Економіка і суспільство, 2022 (39). ISSN 2524-0072

Машта Н.О. та Жданюк В.В. та Паш Р.М. (2022) ОРГАНІЗАЦІЯ ЗАХИСТУ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ МЕДИЧНИХ ПОСЛУГ ЯК ФУНКЦІЯ УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДОМ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я = THE ORGANIZATION OF PROTECTION THE RIGHTS OF HEALTHCARE CONSUMERS AS A FUNCTION OF MANAGING THE MEDICAL INSTITUTION. Економіка і суспільство, 2022 (42). ISSN 2524-0072

Сисоєва А.-М.С. та Машта Н.О. (2021) СПЕЦИФІКА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В ОРГАНАХ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2021. с. 72-73.

Машта Н.О. та Харчук М.О. (2021) УПРАВЛІННЯ КОМУНІКАЦІЙНОЮ ПОЛІТИКОЮ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ. Професійний менеджмент в сучасних умовах розвитку ринку, 2021. с. 222-225.

Машта Н.О. (2021) АЛГОРИТМ ЕКСПЕРТНОГО ТОВАРОЗНАВЧОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ЩОДО ВИЗНАЧЕННЯ РИНКОВОЇ ВАРТОСТІ ДИТЯЧИХ КОЛЯСОК. Актуальні питання експертної та оціночної діяльності, 2021. с. 34-38.

Бершадський А.О. та Машта Н.О. (2020) АНАЛІЗ ФАКТОРІВ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ, ОРІЄНТОВАНИХ НА ВИДАВНИЦТВО ДРУКОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2020. с. 3-5.

Нечипорук О.В. та Машта Н.О. (2020) СПЕЦИФІКА УПРАВЛІННЯ КОМЕРЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ НА ДП «ОСТРОЗЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО». Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2020. с. 20-22.

Машта Н.О. (2020) ОСОБЛИВОСТІ ПОВЕДІНКИ АБІТУРІЄНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «МЕНЕДЖМЕНТ» НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РИНКУ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ. Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг, 2020. с. 84-88.

Машта Н.О. (2020) ОСОБЛИВОСТІ ІМПОРТУ ІНСТРУМЕНТІВ ДЛЯ РІЗАННЯ МЕТАЛУ В УКРАЇНУ. Проблеми економіки, фінансів та управління експортно-імпортною діяльністю, 2020. с. 38-39.

Семканич А.В. та Машта Н.О. (2019) СУЧАСНІ ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ ДЛЯ УПРАВЛІННЯ АСОРТИМЕНТОМ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2019. с. 62-64.

Шелест О.О. та Машта Н.О. (2019) УПРАВЛІННЯ АСОРТИМЕНТОМ ЯК ВАГОМА СКЛАДОВА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2019. с. 79-81.

Машта Н.О. (2019) ОСОБЛИВОСТІ КЛАСИФІКАЦІЇ СУЧАСНОГО АСОРТИМЕНТУ СІРНИКІВ. Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта, 2019. с. 173-176.

Микитин Т.М. та Остапчук С.М. та Машта Н.О. та Прокопчук А.В. (2018) ОРГАНІЗАЦІЙНІ МЕХАНІЗМИ СТВОРЕННЯ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ СТЕЖОК. Інше. Волинські обереги, Рівне.

Машта Н.О. (2018) ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЖИТНЬОГО БОРОШНА У СКЛАДІ СИРНИХ ЗАПІКАНОК. Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів, 2018. с. 107-111.

Масюк Л.М. та Примак О.І. та Машта Н.О. (2018) ОЦІНКА ЯКОСТІ СІРНИКІВ ВІТЧИЗНЯНОГО ТА ЗАКОРДОННОГО ВИРОБНИЦТВА. Підприємництво, торгівля: теоретичні підходи та практичні аспекти, 2018. с. 157-161.

Савицька І.О. та Машта Н.О. (2017) ОСОБЛИВОСТІ ТОВАРНОЇ ПОЛІТИКИ ПІДПРИЄМСТВ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2017. с. 63-65.

Шевченко К.В. та Машта Н.О. (2017) ОСОБЛИВОСТІ СТИМУЛЮВАННЯ ЗБУТУ ФЕРМЕРСЬКИМИ ГОСПОДАРСТВАМИ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2017. с. 74-76.

Машта Н.О. (2016) ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ВЕЛОСИПЕДНИХ МАНДРІВОК НА ТЕРИТОРІЇ НАДСЛУЧАНСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ЛАНДШАФТНОГО ПАРКУ. Перспективи розвитку сільського та екологічного туризму в Україні, 2016. с. 170-172.

Машта Н.О. (2016) ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВЕЛОСИПЕДНОГО ТУРИЗМУ НА ТЕРИТОРІЇ НАДСЛУЧАНСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ЛАНДШАФТНОГО ПАРКУ. In: Перспективи розвитку сільського та екологічного туризму в Україні. О. Зень, Рівне, с. 170-176. ISBN 978-617-601-157-6

Машта Н.О. (2016) ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СОНЯШНИКОВОГО ЛЕЦИТИНУ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів, 2016. с. 96-100.

Машта Н.О. (2015) ПЛАВЛЕНИЙ СИРНИЙ ПРОДУКТ "АПЕТИТНИЙ". UA 99878 U МПК А23С 19/082 (2006.01).

Машта Н.О. (2015) ПЛАВЛЕНИЙ СИРНИЙ ПРОДУКТ "КОТИГОРОШКО". UA 99883 U МПК А23С 19/082 (2006.01).

Машта Н.О. (2015) ПЛАВЛЕНИЙ СИРНИЙ ПРОДУКТ "ФАЙНИЙ". UA 99880 U МПК А23С 19/082 (2006.01).

Дендебера К.О. та Машта Н.О. (2014) ОСОБЛИВОСТІ ІНТЕГРАЛЬНОЇ ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ СТРАХОВИХ КОМПАНІЙ. Формування ефективної моделі управління підприємствами, установами та організаціями, 2014. с. 5-6.

Кузик І.С. та Машта Н.О. (2014) АНАЛІЗ РАЦІОНАЛЬНОСТІ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ДОКУМЕНТАЛЬНИХ КОМУНІКАЦІЙ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ РДГУ. Формування ефективної моделі управління підприємствами, установами та організаціями, 2014. с. 13-15.

Степанчук О.С. та Машта Н.О. (2014) СТАНДАРТ ОБСЛУГОВУВАННЯ – ЗАПОРУКА УСПІШНОГО УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ. Формування ефективної моделі управління підприємствами, установами та організаціями, 2014. с. 68-69.

Машта Н.О. (2013) МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ЗАЛЕЖНОСТІ РЕОЛОГІЧНОГО ПОКАЗНИКА ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ВІД КІЛЬКОСТІ ТА СПІВВІДНОШЕННЯ НЕТРАДИЦІЙНИХ ДОБАВОК, ЩО ДОДАВАЛИ. Обладнання та технології харчових виробництв, 2013: Вип. 30. с. 294-300.

Машта Н.О. та Сирохман І. (2013) МОДЕЛЮВАННЯ РЕЦЕПТУРИ ПЛАВЛЕНОГО СИРНОГО ПРОДУКТУ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ З УРАХУВАННЯМ СОБІВАРТОСТІ. Товарознавство і торговельне підприємство: стан, проблеми, перспективи, 2013. с. 80-83.

Машта Н.О. (2013) ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ У ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТАХ. SWorld, 2013 (Т. 13): Вип. 3. с. 3-7. ISSN 2224-0187

Машта Н.О. та Сирохман І.В. (2013) ОПТИМИЗАЦИЯ РЕЦЕПТУРНОГО СОСТАВА ПЛАВЛЕНЫХ ПРОДУКТОВ С УЧЕТОМ СЕБЕСТОИМОСТИ. Хранение и переработка сельхозсырья, 2013: № 6. с. 50-53.

Машта Н.О. (2013) ПЛАВЛЕНИЙ СИРНИЙ ПРОДУКТ "ЧУДОВА КРАЇНА". UA 86113 U МПК А23С 19/082 (2006.01).

Машта Н.О. (2012) ВЛИВ НЕТРАДИЦІЙНИХ ДОБАВОК НА КОНСИСТЕНЦІЮ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 2012 (Ч. 1). с. 289-290.

Машта Н.О., Бенчук О.П. (2012) СКЛАД ЖИРОВОЇ КОМПОЗИЦІЇ РОСЛИННИХ ОЛІЙ ДЛЯ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. UA 75067 МПК (2012/01) S23D 9/00 A23C 19/082 (2006/01).

Машта Н.О. (2011) АНТИОКСИДАНТИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ ДЛЯ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування, 2011. с. 29-30.

Бенчук О.П. та Чернявська Н.Г. та Машта Н.О. (2011) ВПЛИВ РОСЛИННИХ ДОБАВОК НА ОКИСЛЕННЯ ЖИРОВОЇ ОСНОВИ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі, 2011: Вип. 2. с. 310-314.

Машта Н.О. (2011) ОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛЮВАННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПОКАЗНИКА ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПРЯМУВАННЯ. Вісник Львівської комерційної академії, 2011: Вип. 12. с. 108-112.

Машта Н.О. (2011) ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ. Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників і студентів, 2011: Вип. ХІІ. с. 72-73.

Машта Н.О. (2011) РИНОК ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ В УКРАЇНІ: ЗАКОНОДАВЧА ТА НОРМАТИВНА БАЗА. Економіка та менеджмент, 2011: Вип. 5-6. с. 78-81.

Машта Н.О. (2010) РЕГУЛЮВАННЯ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ РОЗУМОВОЇ ПРАЦІ. Научные исследования и их практическое применение. Современное состояние и пути развития 2010, 2010 (Т. 5). с. 35-37.

Машта Н.О. (2010) ОЦІНКА КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ВИРОБНИЦТВА ВАТ "ДУБНОМОЛОКО". Наукові записки Рівненського державного гуманітарного університету. Економіка та менеджмент, 2010: Вип. 3-4. с. 99-105.

Машта Н.О. (2009) ДЕГУСТАЦІЙНІ МЕТОДИ АНАЛІЗУ ЯК ІНСТРУМЕНТ МАРКЕТИНГУ ПРИ РОЗРОБЦІ НОВИХ ВИДІВ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників і студентів, 2009: Вип. Х. с. 43-45.

Машта Н.О. (2009) НОВА ШКАЛА ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ І ПЛАВЛЕНИХ СИНИХ ПРОДУКТІВ. Вісник Львівської комерційної академії, 2009: Вип. 10. с. 20-26.

Машта Н.О. та Сирохман І. (2009) ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Товарознавство і торговельне підприємство: фахова професіоналізація, дослідження, інновації, 2009. с. 386-389.

Машта Н.О. (2009) ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ОЛІЙ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПРЯМУВАННЯ. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини, 2009. с. 84-86.

Машта Н.О. та Сирохман І.В. (2008) НАПРЯМИ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ І АСОРТИМЕНТУ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ. Вісник Львівської комерційної академії, 2008: Вип. 9. с. 12-17.

Машта Н.О. (2008) ОСОБЛИВОСТІ ПРОДАЖУ СИРІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ. Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників і студентів, 2008: Вип. ІХ. с. 44-45.

Машта Н.О. та Бенчук О.П. та Бенчук Г.П. та Акімова Л.М. та Дейнега О.В. ОСНОВИ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ. [Навчальний посібник]

Цей список був створений у Wed May 1 15:57:41 2024 EEST.